SHMYO 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS MUAFİYETLERİ VE KAYIT DONDURMA HK.

MUAFİYET İŞLEMLERİ

Daha önce bir başka yükseköğretim programında öğrenim gören öğrenciler, muafiyet için Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine başvuru dilekçesi, transkript ve ders içerikleri ile birlikte en geç Eğitim Öğretim ’in başlamasıyla beraber 15 gün içinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. (Son Teslim Tarihi:20 Ekim 2020)

İZİN/KAYIT DONDURMA

Öğrenimine sağlık, askerlik, ekonomik ve sosyal nedenler ile devam etmek istemeyen öğrencilerden, izin/kayıt dondurmak isteyenler kesin kaydını yaptırdıktan sonra gerekçelerini belgeleyerek bir dilekçe ile Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine başvuracaklardır.

Kayıt dondurma isteğinde bulunacak öğrencilerimizin Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine en geç (16 Ekim 2020) tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur…

28.9.2020