ÖSYM ile Yeni Kayıt Yapan Öğrencilerin Ders Muafiyet/Kayıt Dondurma İşlemleri Hakkında

2022 YILI ÖSYM İLE YENİ KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİN

DERS MUAFİYET İŞLEMLERİ HAKKINDA

 

Daha önce bir başka yükseköğretim programında öğrenim gören öğrenciler, muafiyet için Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine transkript ve ders içerikleri ile birlikte en geç Eğitim Öğretim’in başlamasıyla beraber 15 gün içinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Evrakların son teslim tarihi 10 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar alınacaktır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

İZİN/KAYIT DONDURMA

Öğrenimine sağlık, askerlik, ekonomik ve sosyal nedenler ile devam etmek istemeyen öğrencilerden, izin/kayıt dondurmak isteyenler kesin kaydını yaptırdıktan sonra gerekçelerini belgeleyerek bir dilekçe ile ilgili Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine başvuracaklardır.

Kayıt dondurma isteğinde bulunacak öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuza en geç 14 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

YATAY GEÇİŞ İLE GELEN ÖĞRENCİLER

Yatay geçişle gelen öğrencilerin daha önce ders muafiyetleri yapıldığından dolayı tekrardan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

MEHMET AYDIN BEŞTAŞ (0484) 211-1111 / 4081
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
21.9.2022