Etkinlikler

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Zorunlu Yaz Staj Evrak Teslim Tarihi Süre Uzatımı ve Evrak Teslimi Hakkında

ZORUNLU YAZ STAJ DUYURUSU EVRAK TESLİM TARİH SÜRESİ UZATIMI HK.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin 2020-2021 Dönemi sonunda Zorunlu Yaz Stajı yapacak olan öğrencilerimizin evrak teslim tarihi daha önce 04 Haziran 2021 olarak belirlenmişti. Söz konusu zorunlu yaz stajı için Sağlık İl Müdürlükleri ile Sağlık İl Müdürlüklerine bağlı Sağlık kuruluşlarının farklı uygulama içerisinde olmalarından dolayı, öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için evraklarını Meslek Yüksekokulumuza teslim etme süresi 11 Haziran 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

AÇIKLAMA: Meslek Yüksekokulumuza elden veya kargo ile gönderilmesi gereken evraklar: (1-Öğrenci Staj Başvuru Dilekçesi, 2- Zorunlu Yaz Staj Başvuru Formu, 3- Zorunlu Yaz Staj Sözleşmesi, 4-Kimlik Fotokopisi,) eksik evrak gönderen öğrencilerin evrakları işleme alınmayacaktır. Lütfen evraklarınızı gönderirken tam olup olmadığını kontrol ediniz.

Öğrencilerimize önemle duyurulur...

MEHMET AYDIN BEŞTAŞ (0484) 211-1111 / 4081